Kertrendezés

Vállaljuk a kertje rendbetételét.

Megszabadulna az égigérő fűtől, benövi a járdát a bokor? Gépesített eszközparkunk rendelkezésére áll. Levágjuk a túlburjánzó hajtásokat, fűkaszával kitisztítjuk a területet. Ne hagyja üres telkét parlagon heverni! ha benövi a gaz, a szomszéd feljelenti, és az önkormányzat megbünteti.

Vállaljuk beépítetlen területének rendbetételét, rendszeres fűkaszás tisztítását, a zöldhulladék összegyűjtését.

Térkő fedi a udvart, viakolortól szürkéllik a közösségi tér? A külső burkolatok remek szolgálatot tesznek, ha csökkenteni akarjuk környzeteünkben a port, és a sarat, ám idővel a az autókból csöpögő üzemanyag nyomtot hagy, az árnyékos szegletekben megül a moha, a szélcsendes részeken a gyom is kiserken rajta.

Kollégáink vállalják a viakolor és a járólap gépesített kartbantartását. Hívjon minket bizalommal.

Szolgáltatásunkat így is ismerheti:
kertrendezés, kertgondozás, kert rendezés , kert takarítás árak , kertrendezés árak , sövényvágás árak
nyomtatási nézet

Kertgondozás - Metszés

Kertgondozás - Metszés Budapest

Kertgondozás - Metszés Budapest

Kertgondozás - Metszés Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc

Kertgondozás - Metszés Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc

Nincs elég időd, energiád kerted rendszeres gondozására? Esetleg jól jönne a segítség, ha metszésről, sövénynyírásról, bozótírtásról, permetezésről, gyomírtásról, gyepszellőztetésről van szó?
Ránk számíthatsz!

Metszés
Tapasztalatokból kiindulva az egyik legveszélyesebb művelet. Nem csak egy vágó szerszámmal kell megbirkóznod, hanem a hely adottságaival (kerítés, nehezen hozzáférhető helyek, szomszédba átlógó részek), szükség esetén a létrán való egyensúlyozással is, végül a hulladék összegyűjtésével majd eltakarításával.
Kertgondozás - Metszés